Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sâmbătă, 28 iunie, Stela Enache va primi de la preşedintele CJ, Sorin Frunzăverde, titlul de cetăţean de onoare al judeţului Caraş-Severin.

La manifestările prilejuite de acest eveniment, ce vor avea loc în sala de şedinţe a Palatului Administrativ cu începere de la ora 12.00, vor participa reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, ai Instituţiei Prefectului, ai instituţiilor de cultură din judeţ dar şi alţi invitaţi.

Titlul de cetăţean de onoare al judeţului Caraş-Severin i-a fost acordat Stelei Enache prin votul consilierilor judeţeni exprimat în şedinţa din 5 martie 2013.

1 Comment

  1. Pentru ce sa primeasca, doar pentru ca s-a nascut aici?? Dar asta nu a pomenit niciodata pe vremea aialalta, nu a dat nicioadata vreun concert la noi, ca deh, era mare si tare in Bucuresti si pe vase… Acum cand e baba si singura isi aduce aminte de locul natal!!
    Cei tineri habar nu au de ea si cei in varsta nu-si aduc aminte sa sa fi laudat cu orasul ei natal. Dar e bine sa ne ploconim la toti, ca asa-i romanul………

Adaugă comentariu