Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în opt orașe din țară, printre care şi municipiul de pe malurile Bârzavei.

Spectacolul programat pe 17 noiembrie la Reșița – Casa de Cultură a Sindicatelor va începe la ora 19:30. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol și online pe: vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, eventim.ro. „Pentru orice artist, contactul cu publicul este cel mai important. Turneele ne dau ocazia de a ne întâlni cu cei care iubesc muzica noastra, iar fiecare show este unic și irepetabil. Printre piesele pe care toată lumea așteptă să le audă în concerte, vor fi și unele noi. De abia aștept să mă întâlnesc cu publicul meu de la Reșița!” – a declarat Ștefan Bănică. Preţul unui bilet este de 100 de lei în sală şi 70 de lei la balcon.

3 Comments

    • Mult prea scump biletul! Am vizionat „Voievodul tiganilor”/Strauss, la Opera din Timisoara, cu 20 RON, iar spectacolul cu Florin Piersic cu 70RON.
      Da, este o vedete rock, de succes, dar, ca si Tudor Ghoerghe, are pretentii exagerate pentru nivelul financiar al unora dintre noi, care ar vrea sa-i urmareasca show-ul…..

  1. Poa’ s-o faca si lunga si groasa si de 22 cm,tot degeaba!Este un infatuat enervant si narcisist,gypsy-ul asta arogant si increzut!

Adaugă comentariu