Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de fotbal Metalul Reșița s-a reunit miercuri, 8 ianuarie, la Stadionul Mircea Chivu din Valea Domanului.

Fotbaliștii antrenați de Marian Pană și Valentin Boșca efectuează în aceste zile vizita medicală, având un program de reacomodare la efort până la intrarea în cantonament, pe data de 20 ianuarie, chiar la stadion. În perioada premergătoare reluării pregătirilor, doi dintre jucătorii formației reșițene, Marius Tomozei și Cristian Danci, au părăsit gruparea din Valea Domanului.

Deși își dorea foarte mult să evolueze la ACS Poli Timișoara, în Liga I, golgheterul Marius Staicu a fost prezent la reunirea rosso-nerilor și s-a antrenat alături de colegii săi. „Din punctul meu de vedere, eu nu doresc să mai plece vreun jucător, a spus antrenorul Marian Pană. Sigur, sunt deschis și nu pot să mă opun în cazul în care un jucător are o șansă să meargă undeva mai sus. Nu vrem să-l stopăm, dar trebuie să fie totul în interesul clubului. Noi avem ca obiectiv primele șase locuri, calificarea în play-off și dacă ajungem acolo, obiectivul este promovarea. Sunt deschis pentru orice colaborare cu orice club vizavi de jucătorii noștri, dar dorința mea e să nu mai plece nimeni pentru că avem nevoie de jucători valoroși. Sper ca până pe data de 20 ianuarie, când începem cantonamentul centralizat să pot să am lotul pus la punct. În ceea ce-l privește pe Staicu, vreau să știu dacă Poli Timișoara vrea să îl ia cu adevărat și ce gânduri are cu el. S-a scris, e foarte bine, eu sunt foarte bucuros că sunt jucători care au oferte și nu numai Staicu, sunt mai mulți jucători care au oferte de la echipe de prima ligă. Asta înseamnă că sunt jucători buni, că au jucat,că noi am lucrat bine. Rămân însă cu dezamăgirea ultimelor trei jocuri, în care mai mulți factori externi au perturbat activitatea noastră, dar noi avem puterea să o luăm de la capăt și să ne batem pentru accederea în play-off și de acolo spre promovare.”

De la reunireade miercuri a absentat motivat căpitanul Bogdan Vătăjelu. Din 3 februarie, Metalul Reșița va efectua al doilea stagiu de pregătire centralizată, în Antalya.

Carmen Dobre

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    „Oltenii au ajuns la un acord cu Metalul Reşiţa pentru transferul lui Bogdan Vătăjelu, anunţă stiridesport.ro. Fundaşul stînga de 20 de ani va fi prezentat oficial mîine. Acesta este cel de-al şaselea transfer al lui CS U, după Dacian Varga, Andrei Ivan, Adrian Avrămia, Andrei Herghelegiu şi Răzvan Patriche.„ Avem astfel si o explicatie pentru acel 0-2 cu CSU Craiova…Arvuna anuntata de LuxPhotoFuchs a functionat bine!!

Adaugă comentariu