Caraş-Severin, Romania

Pe 15 Martie 2016, StarShinerS aniversează 8 ANI de Fashion! Ziua StarShinerS întâmpină clientele magazinului https://starshiners.ro/ cu reduceri de 20% la toate articolele vestimentare, chiar și la articolele din COLECȚIA DE PRIMĂVARĂ.

Clientele vor găsi ținute complete, de la pantaloni, fuste, cămăși și bluze, rochii office, rochii casual până la rochii de lux Sherri Hill. Reducerile sunt valabile doar în 15 martie 2016. Fii inspirată, completează-ți garderoba cu piesele vestimentare StarShinerS. Ai garanția calității verificate!

Succesul magazinului online StarShinerS.ro în România și Uniunea Europeană a determinat managementul companiei să ofere clientelor posibilitatea de a proba hainele StarShinerS și în ShowRoom. În 2015, s-a deschis primul ShowRoom StarShinerS din zona de Vest a țării, în Lotus Center- Oradea.

În  31 MARTIE 2016 se va deschide cel mai mai mare ShowRoom StarShinerS, în cel mai nou centru de cumpărături din Timișoara- Shopping City Timișoara. Clientele vor proba hainele în cele 4 cabine de probă amenajate special și vor avea posibilitatea să cumpere cele mai noi piese ale brandului StarShinerS și a altor branduri românești sau internaționale, pe care compania bihoreană le va expune în NOUL ShowRoom. Clientele vor descoperi o nouă experiență de a face shopping, ShowRoomul StarShinerS a creat pentru cliente un ambient surprinzător, iar personalul amabil și profesionist este instruit pentru a ghida clientele spre acele ținute care le vine perfect. Scopul managementului este de a oferi clientelor venite la shopping, o gamă completă de piese vestimentare, iar timpul petrecut în ShowRoom să fie cât mai relaxant și cât mai plăcut. Unul dintre cele mai mari avantaje pe care o să îl oferim clientelor noastre constă în onorarea comenzilor plasate online prin intermediul celor două touchscreen-uri amplasate in ShowRoom și livrarea lor în cabina de probă StarShinerS. Clientele StarShinerS au posibilitatea să aleagă din peste 10.000 de piese vestimentare listate online. La noi, o clientă poate găsi o ținută pentru fiecare zi. Acoperim fiecare gamă: casual, office, pentru mămici sau evenimente speciale. În plus, brandul StarShinerS a reușit să se poziționeze printre cele mai apreciate branduri care lansează rochii potrivite pentru un look impecabil, indiferent de ocazie!

aniversare-2

Ne adaptăm rapid, ascultăm părerile clientelor noastre și punem în practică solicitările venite din partea lor. Urmărim cu interes trendurile internaționale iar acest lucru se vede în creațiile noastre vestimentare. Magazinul StarShinerS.ro se află  printre cele mai cunoscute și apreciate magazine online din România, acest lucru datorându-se profesionalismului cu care compania își tratează clienții.

StarShinerS își mărește echipa! Îți place să fii la modă, ești o persoană comunicativă cu înclinații spre client? Te așteptăm în echipa de Fashion Sales Consultant din ShowRoomul StarShinerS! Trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail: job@starshiners.com

Câteva cifre:

  • Peste 500 de colectii lansate până în prezent!
  • StarShinerS a înregistrat în jur de 9 milioane de vizite în 2015
  • StarShinerS are peste 580 000 de prieteni pe Facebook
  • Din 2008, peste 100.000 de clienti fericiti!

Contact ShowRoom StarShinerS

E-mail: showroom@starshiners.com

Telefon: Magazin online: https://starshiners.ro/