Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Consiliul Judeţean Caraş-Severin sprijină cu această sumă judeţul Vrancea afectat de ninsorile din această iarnă.Sprijinul financiar a fost solicitat preşedintelui CJ, Sorin Frunzăverde, chiar de preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan. Suma a fost aprobată marți, în şedinţa CJ, de consilierii judeţeni.

„Legea permite acest transfer de sume între instituţii judeţene de acelaşi fel şi este firesc ca, din moment ce ne-au solicitat sprijinul, să îl acordăm“, a precizat şeful judeţului. Un alt proiect important de pe ordinea de zi a şedinţei forului decizional a vizat rectificarea bugetului propriu al CJ, cu 2.200.000 de lei, bani rambursaţi de Ministerul Dezvoltării pentru drumul judeţean Văliug-Slatina Timiş.

Practic, banii reprezintă contribuţia CJ la acest proiect, sumele fiind investite tot în acest drum judeţean. Consilierii judeţeni au mai aprobat promovarea în funcţii a 44 de angajaţi ai Spitalului Judeţean. În acest context, preşedintele CJ a spus că şi pentru SMURD vor fi 22 de posturi. „Sper ca în luna martie, în prezenţa ministrului Administraţiei şi Internelor şi a lui Raed Arafat, să inaugurăm şi SMURD Caraş-Severin“, a precizat Sorin Frunzăverde.

Nina Curița

Adaugă comentariu