Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipele de fete şi de băieţi ale Colegiului Naţional „Traian Lalescu“, campioane judeţene. Recent s-au desfăşurat întrecerile etapei judeţene a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal, ciclu primar, fete şi băieţi. La finalul celor două turnee, în urma rezultatelor înregistrate, cele două formaţii ale Colegiului Naţional „Traian Lalescu“ Reşiţa, pregătite de prof. Cristian Bercsenyi, fost jucător divizionar, au devenit campioane judeţene.

Astfel, şi-au câştigat dreptul de a participa la fazele de zonă. Băieţii vor evolua, în perioada 10-12 mai a.c., la Aiud, judeţul Alba, iar fetele vor avea calitatea de gazde, fiindcă „zona“ a fost repartizată la Reşiţa, între 17 şi 19 a.c., la sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păutza“.

„Sunt bucuros că am reuşit să ne impunem la nivel de judeţ şi în aceast an, ne-a declarat prof. Cristian Bercsenyi. În 2012 am cucerit cu echipa de băieţi medalia de aur. Chiar dacă am fost nevoit să reconstruiesc ambele echipe ne dorim un parcurs cât mai bun. Vreau să le mulţumesc domnului director Pavel Ghimboşă, şi domnului inspector de specialitate Adrian Bot, pentru sprijinul pe care ni l-au acordat“.

Marius Moraru

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Felicitari celor care si-au adus contributia la acest succes al fotbalului juvenil. Dupa profesorul Silviu Izvernar iata ca si un alt profesor de sport, Cristi Bercsenyi, fost fotbalist in Resita readuce sperantele in mai bine pentru cei care au trait sa-i vada pe Cristi Chivu, Stefan Iovan, Dorinel Munteanu, Miodrag Belodedici, Robert Lupu…

Adaugă comentariu