Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Zilele de 27 şi 28 ianuarie reprezintă sorocul pentru cei interesaţi de un loc de muncă în agricultură, în Spania.

Sfârşitul lunii ianuarie ar putea însemna şansa angajării pentru cărăşenii interesaţi să lucreze în Spania, în domeniul agricol. Urmează să aibă loc o selecţie pentru muncitori necalificaţi în acest domeniu, fiind disponibile 800 de locuri de muncă pentru recoltarea căpşunilor, după cum ne informează Caius Isac, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin. „Nu este solicitată cunoașterea unui limbi străine, durata contractelor de muncă fiind de aproximativ trei luni, cu data estimată de angajare 15 februarie 2016“, a mai precizat oficialul AJOFM.

Persoanele interesate trebuie să se adreseze cât mai rapid consilierului EURES din cadrul AJOFM, pentru înscrierea în baza de date. În cazul judeţului nostru, selecţia va avea loc la Craiova, în zilele de 27 şi 28 ianuarie, într-o locaţie care va fi comunicată ulterior persoanelor invitate să participe la acţiune. Pentru înscrierea în evidenţele Compartimentului EURES sunt necesare copii după actele de studii, o adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea „apt pentru munc㓐, un CV în limba română, o cerere tip (care se completează la sediul agenţiei) şi cazierul judiciar valabil. Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Caraş-Severin, care poate fi contactat la la sediul Agenţiei din Reşiţa (strada Traian Lalescu nr. 17) sau la numărul de telefon 0255/212160.