Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc, la Arad, o nouă etapă individuală din cadrul Campionatului AmaTur de tenis de masă, ediția 2014.

De fapt, au fost două turnee A, în două săli de sport diferite, fiind angrenați în total 83 de jucători din Ungaria, Bulgaria şi România (Reşiţa, Arad, Timișoara, Cugir, Oradea, Cluj-Napoca, Deva, Petrila și Drobeta Tr. Severin). Acestea au fost un foarte bun prilej de verificare, pentru cei patru componenți ai C.S. Memory Reșița, formație calificată la turneul final al Campionatului Național pe echipe, din luna septembrie a.c.

La turneul Open, Deian Sorescu a prins o zi foarte bună, reușind să câștige locul întâi, în timp ce colegii săi au ocupat locuri mai moneste. Nicușor Franț a intrat în primii 12 sportivi, Nicolae Pîrvu, în clasamentul primilor 16, iar Constantin Parfenie nu a reușit să treacă de grupele preliminare.

În continuare, C.S. Memory Reșița va participa la Turneul Ocna Sibiului, în 12 iulie, și la Festivalul Văii Mureșului, de la Deda, din 19 iulie.

A.R.

Adaugă comentariu