Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Miercuri noapte, Şerban L., de 18 ani, din Timişoara, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 57B, din direcţia Bozovici – Prigor.

Tânărul a refuzat să oprească la semnalul regulamentar efectuat de poliţişti, fiind urmărit de aceştia spre Gîrbovăţ, unde, la un moment dat, a pierdut controlul maşinii şi a ieşit în decor. În autoturism, alături de conducătorul auto, se mai aflau încă trei tineri.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că şoferul avea toate motivele să fugă de oamenii legii, deoarece nu are permis de conducere, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a deţine permis de conducere auto-moto.

1 Comment

  1. REŞIŢA – Miercuri noapte, Şerban L., de 18 ani, din Timişoara, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 57B, din direcţia Bozovici – Prigor.

    …e uluitor, da daca ala nu-si conducea masina…asta da stire ca a fost prins unu care isi conducea masina….uluitor frateeee

Adaugă comentariu