Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA. Până acum o lună, Ion Constantin era un băiat perfect sănătos, cu planurile şi visele unui tânăr de 21 de ani, student în anul II la Facultatea de Ingineria Mediului din Timişoara. Viaţa l-a pus, însă, la grea încercare, după ce a fost diagnosticat cu osteosarcom femural.

Imediat după primirea cruntului verdict, cancer osos, părinţii tânărului nu au stat prea mult pe gânduri şi, din dorința de a afla şi părerea altor specialiști, l-au dus pe Ion la Viena.

Răspunsul medicilor de aici a venit prompt: cazul este operabil, iar intervenţia chirurgicală, plus costurile aferente spitalizării, costă 70.000 de euro. O sumă deloc modică pentru o familie cu venituri modeste. De câteva zile, Ion Constantin este internat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Louis Ţurcanu“ din Timişoara, unde, la recomandarea medicilor face chimioterapie, urmând ca după terminarea şedinţelor să se întoarcă la Viena pentru operaţie. Cei care doresc să-i întindă tânărului o mână de ajutor au la dispoziție următoarele conturi: RO40CARP011200663127RO1- în lei, şi RO94CARP011200663127EO1- în euro.

Roxana Bălan Nafiru

3 Comments

  1.  SUNT DIN BOZOVICI NU STIU CE MAI POTI COMENTA SINGURA NOASTRA RUGAMINTE ESTE IN MOMENTUL DE FATA CATRE BUNUL DUMNEZEU SI CATRE TOTI OAMENII DE BINE CARE POT DIN PUTINUL LOR SA DARUIASCA CITE UN BANUT CACI BANUT CU BANUT SE ADUNA SI IL PUTEM AJUTA,HAIDETII SA NU RAMANEM INDIFERENTI LA SUFERINTA ACESTUI TANAR SI IMPREUNA SA IL AJUTAM SA AJUNGA CIT MAI REPEDE LA VIENA
    CEI DIN BOZOVICI VA MULTUMESTE TUTUROR PENTRU AJUTORUL ACORDAT.

  2. Cred ca informatia este eronata.Louis Turcanu e spital de copil, nu de adulti, iar la 21 de ani esti adult… 

    •  nu este deloc eronata informatia.la spitalul de copii este internat .chiar daca el este adult.

Adaugă comentariu