Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea, împreună cu un partener privat, au organizat o tombolă pentru a-i răsplăti pe cei care au renunţat la aparatura veche.

La începutul acestei săptămâni, Reşiţa şi-a premiat, prin tragere la sorţi, cetăţenii care am participat la campaniile de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice ce s-au derulat în zilele de 13 şi 14 iunie, una dintre acţiuni vizând Reşiţa, cealaltă localităţile aparţinătoare. De fapt, anul acesta au fost organizate nu mai puţin de cinci campanii de colectare a DEEE, însă doar cele de la sfârşitul săptămânii trecute au avut parte de o tombolă, organizată de către Primăria Reşiţa, împreună cu un partener privat.

Reşiţenii care au scăpat de aparatura veche din casă au primit, în schimbul fiecărui echipament depus, câte un tichet de tombolă. În acest context, campania derulată în Câlnic, Ţerova, Moniom, Doman şi Cuptoare, localităţi aparţinătoare Reşiţei, s-a finalizat cu o tombolă în urma căreia au fost acordate cinci fiare de călcat, cinci cafetiere şi două maşini de găurit. Campania derulată în municipiul Reşiţa s-a finalizat cu o tombolă în urma căreia au fost acordate un cuptor digital cu microunde, patru cafetiere, trei maşini de găurit, patru mixere şi doupă aspiratoare fără sac.

Cele două tombole au fost organizate în prezenţa primarului Reşiţei, Mihai Stepanescu, a directorului Tehnic Tatiana Cătană, a Corneliei Burileanu, şeful Serviciului de Gospodărie Urgană şi Mediu, a altor factori responsabili din cadrul municipalităţii, precum şi a partenerului privat.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu