Caraş-Severin, Romania

ANINA – Este povestea aproape halucinantă a unui tânăr de 27 de ani din Anina, care este bănuit că după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, în cursul nopții de 23 spre 24 iulie ar fi furat un autoturism parcat pe o stradă din oraş, pe care l-a condus până în Moldova Nouă, deşi nu avea permis.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 3.40, proprietarul, un bărbat de 64 de ani din oraş, a sunat la 112 pentru a reclama faptul că persoane necunoscute i-au furat maşina, pe care o lăsase, în seara anterioară, parcată pe o stradă.

„La fața locului s-a deplasat de urgență echipa operativă din cadrul Poliției, demarând cercetările. De asemenea, au fost instituite filtre de poliție în trafic, în vederea depistării autoturismului. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat un tânăr de 27 de ani din Anina, bănuit că, în cursul nopții, ar fi sustras autoturismul în cauză, folosind dublura de chei pe care ar fi găsit-o în interiorul mașinii, cu scopul de a se deplasa în orașul Moldova Nouă. Autoturismul a fost recuperat și predat proprietarului fără a prezenta urme de distrugere sau lipsa altor bunuri din interior. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,56 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“, ne transmite Poliţia judeţului.

Acum, tânărul protagonist este cercetat penal pentru furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

A.M.

Adaugă comentariu