Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Reşiţa este de aseară, din nou, capitala rock-ului. Aflat la a doua ediţie, Custom Reșița aduce pe scena amenajată în aer liber pe platoul din Poiana Golului artişti consacraţi din străinătate, dar și din România.

Timp de 3 zile, Poiana Golului răsună de hituri rock și pop-rock, precum și de alte piese noi pe care trupele invitate la acest festival le-au pregătit publicului. Vineri seara, în prima zi de Cusotm, au urcat pe scenă trupele Camera 101, Rockabella, Gândul Mâței, Altar, Celelalte Cuvinte, dar și celebrități mondiale precum Doro sau cei de la The Rasmus. Pe lângă muzica pe acorduri de chitare și spectacolul de lumină, organizatorii au pregătit activități diverse în aer liber pentru amatorii de de tatuaje, facepainting, tir cu arcul și beer pong.

Muzica și buna dispoziție sunt cuvintele de ordine la Custom Reșița, festival ce se adresează tinerilor, dar și celor mai puțini tineri. Custom Reșița își deschide porțile zilnic de la ora 14:00, dar spectacolele vor începe de la ora 18:00 și se vor încheia târziu în noapte. Sâmbătă vor concerta pe scena din Poiana Golului Dimitri`s Bats, Baby Elvis, Melting Dice, Alternosfera The Massive Wagons și celebrul John Newman.

Ștefan Moraru

4 Comments

  1. Se doreste un mare festival dar din pacate organizatori sunt de toata jena habar nu au pe ce planeta sunt

Adaugă comentariu