Caraş-Severin, Romania

BOZOVICI – Duminică, în jurul orelor 13.40, polițiștii din localitate au fost sesizați prin apel la 112, de către o femeie de 62 de ani din comuna Eftimie Murgu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către ginerele său.

Intervenind la cele sesizate, polițiștii au stabilit faptul că în după-amiaza zilei de 23 iunie, în timp ce se aflau la domiciliul comun, o femeie în vârstă de 40 de ani și părinții acesteia cu vârste de 62, respectiv 65 de ani, ar fi fost agresați fizic de către soțul femeii, un bărbat de 45 de ani, aflat sub influența alcoolului. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi deținut la domiciliu trei arme de vânătoare și muniția aferentă, fiind membru vânător al AJVPS Caraș-Severin. Totodată, acesta ar fi pierdut permisul de port armă cu aproximativ două săptămâni în urmă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, fiind emis ordin de protecție provizoriu. Oamenii legii i-au ridicat cele trei arme de vânătoare și muniţia aferentă, până la finalizarea anchetei.

L.A.

Adaugă comentariu