Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Povestea cuplului infracţional a început, potrivit oamenilor legii, cu puţin timp înaintea unui apel la 112, dat sâmbătă seara. Atunci, în jurul orei 22.00, un reşiţean de 62 de ani s-a plâns poliţiştilor din municipiu cum că ar fi fost agresat fizic, fiindu-i furat telefonul mobil.

Oamenii legii i-au trecut pragul împricinatului şi au aflat că acesta locuia singur, „iar în cursul serii, ar fi permis accesul în locuință a unor persoane necunoscute. Acestea l-ar fi deposedat, prin violență, de telefonul mobil, agresându-l cu un obiect tăietor-înțepător. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, stabilindu-se faptul că nu i-a fost pusă viața în pericol“, ne asigură Poliţia judeţului.

S-au ridicat probe şi s-a conturat un cerc de suspecţi, astfel că duminică dimineaţă, poliţiştii au dat de tânărul de 28 de ani şi de fata de 16, ambii din Reşiţa, care sunt acum bănuiţi de comiterea faptei. „Cei doi au fost conduși la sediul Poliției în vederea audierii și stabilirii condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Polițiștii au deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, efectuând cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița“, ne mai spun oamenii legii.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Tânărul de 28 de ani și fata de 16 au fost arestați preventiv pentru 30, respectiv 20 de zile, măsura fiind dispusă luni, de către Judecătoria Reșița și pusă în aplicare la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin.

A.M.

Adaugă comentariu