Caraş-Severin, Romania

Manifestarea, organizată de secţia de profil a CS Ateneu Reşiţa, coordonată de Nelu Botez, instructor de zonă, cu sprijinul primăriei, al Consiliului Local şi al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, s-a derulat la sala de sport a Liceului de Artă „Sabin Pautza“, cu antrenamentele propriu-zise, şi la Ateneul Tineretului, unde au avut loc şedinţele tehnice. „Este o onoare pentru noi că i-am avut ca oaspeţi pe componenţii Lotului Italiei, recunoscuţi pentru rezultatele obţinute pe plan mondial, ne-a declarat Nelu Botez. Le mulţumim! Şi sper că s-au simţit bine la noi.

Pe de altă parte, Mircea Dragu, coordonatorul Clubului Sportiv Nipon M Timişoara, cel care menţine legătura cu federaţia italiană, ne-a precizat: „De câţiva ani, împreună cu prietenii noştri din Italia am promovat un proiect care a reunit, în timp şi alte ţări. Iar acţiunea care s-a defăşurat la Reşiţa face parte din acest proiect. Suntem foarte bucuroşi că avem sprijinul colegilor din Reşiţa, maestrul Nelu Botez şi Viorel Paulyuk, cel care în prezent este component al Lotului de Karate al Italiei. Ne bucurăm că vedem un număr mare de sportivi, participanţi la seminar“.

La final, Rosario Marino a concluzionat: „Am venit cu mare drag la Reşiţa. Viorel Paulyuk ne-a vorbit foarte mult despre activitatea de aici. Şi, iată, am reuşit să venim. Am întâlnit oameni deosebiţi, aşa cum sunt şi cei de la Timişoara, unde lucrează Mircea Dragu. Sper că experienţa noastră le va fi de ajutor, în continuare, sportivilor care au participat la acest stagiu. Cu alte cuvinte, sperăm ca prezenţa noastră aici să fi fost utilă.

Marius Moraru

Manifestarea, organizată de secţia de profil a C.S. Ateneu Reşiţa, coordonată de Nelu Botez, instructor de zonă, cu sprijinul primăriei, al Consiliului Local şi al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, s-a derulat la sala de sport a Liceului de Artă „Sabin Pautza“, cu antrenamentele propriu-zise, şi la Ateneul Tineretului, unde au avut loc şedinţele tehnice. „Este o onoare pentru noi că i-am avut ca oaspeţi pe componenţii Lotului Italiei, recunoscuţi pentru rezultatele obţinute pe plan mondial, ne-a declarat Nelu Botez. Le mulţumim! Şi sper că s-au simţit bine la noi. Pe de altă parte, Mircea Dragu, coordonatorul Clubului Sportiv Nipon M Timişoara, cel care menţine legătura cu federaţia italiană, ne-a precizat: „De câţiva ani, împreună cu prietenii noştri din Italia am promovat un proiect care a reunit, în timp şi alte ţări. Iar acţiunea care s-a defăşurat la Reşiţa face parte din acest proiect. Suntem foarte bucuroşi că avem sprijinul colegilor din Reşiţa, maestrul Nelu Botez şi Viorel Paulyuk, cel care în prezent este component al Lotului de Karate al Italiei. Ne bucurăm că vedem un număr mare de sportivi, participanţi la seminar“. La final, Rosario Marino a concluzionat: „Am venit cu mare drag la Reşiţa. Viorel Paulyuk ne-a vorbit foarte mult despre activitatea de aici. Şi, iată, am reuşit să venim. Am întâlnit oameni deosebiţi, aşa cum sunt şi cei de la Timişoara, unde lucrează Mircea Dragu. Sper că experienţa noastră le va fi de ajutor, în continuare, sportivilor care au participat la acest stagiu. Cu alte cuvinte, sperăm ca prezenţa noastră aici să fi fost utilă.

 

CITAT:

Karate-ul îţi modelează caracterul.

ROSARIO MARINO

 

Marius Moraru