Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – A venit vara iar soarele torid bate uneori prea tare în semafoarele Reşiţei, ridicând dileme, pentru o clipă, legate de culoarea acestora. Dar asta nu e tot! Ei bine, zilele trecute, un reşiţean s-a adresat redacţiei pentru a se plânge de faptul că semafoarele nu se văd!

„Vin cu rugămintea la dumneavoastră să sensibilizaţi organele care au competenţă în semaforizarea traficului rutier, de a înlocui semafoarele care sunt mate, uzate şi au culori şterse de intemperii, respectiv cel de la Universalul Vechi şi cel de la Poliţie, care pe timp de zi şi soare sunt mai puţin vizibile”, spune omul.

3 Comments

  1. Ar trebui inlocuite cu semafoare cu LED-uri care au o intensitate luminoasa suficienta si pe timpul zilei si in plus scade consumul de energie electica consumata care nu este deloc neglijabil in prezent. LED-urile mai au avantajul ca au o durata de viata mult mai mare decat becurile cu incandescenta. Va trebui schimbata si partea electronica care este si ea invechita si fizic (aproximativ 20 ani) si din punct de vedere tehnic (la nivelul anilor 80 !).
    Se pare ca si Primaria doreste achizitionarea unui sistem performant de semaforizare conform articolului „Soarele va opri soferii la Resita” scris pe paginile CAON.

  2. Din cate stiu eu autoritatea locala are in plan achizitia de semafoare noi. De ce suntenti asa de carcotasi….

Adaugă comentariu