Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Dan Petrescu, unul dintre şefii AquaCaraş, a avut, sâmbătă seara, o tentativă de suicid, sesizată de soţia acestuia la 112. Un echipaj de poliţie a intervenit la faţa locului împreună cu unul de la Ambulanţă, iar victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, după cum ne informează Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ CS.

În urma preluării de către UPU Reşiţa, dr. Emil Bunda a constatat că pacientul a avut o tentativă de suicid: „Nu este vorba despre vene tăiate, cum vorbeşte lumea, ci o tentativă de sinucidere prin automutilare. Deci, repet, directorul AquaCaraş nu a avut o tentativă de suicid prin tăierea venelor, ci una prin automutilare în diverse părţi ale corpului“.

Deocamdată, Poliţia priveşte leziunile ca pe o vătămare corporală din culpă, faptă pentru care a şi fost deschis un dosar penal. Nu putem uita că Dan Petrescu a fost apreciat nu o dată de către reprezentanţii municipalităţii, fiind unul dintre puţinii oameni din conducerea AquaCaraş deschis la o bună colaborare.

Adaugă comentariu