Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Ședința Consiliului Local din prima zi a săptămânii n-a fost, de fapt, o ședință, pentru că liberalii au părăsit sala, fiind și cu un om mai puțin decât aleșii PSD.

De acest fapt a profitat primarul Felix Borcean, care a venit peste ordinea de zi cu noua organigramă a Primăriei, dar și cu un proiect legat de ștrandul din Teiuș. Președintele de ședință, Vasile Rafa, a spus că proiectul cu organigrama nu poate intra fără avizul comisiei de specialitate, iar edilul a propus comisiei să se retragă și să-l avizeze pozitiv sau negativ. Cum asta ar fi însemnat aprobarea organigramei cu votul PSD, Lazăr Todorescu și ceilalți liberali s-au retras din ședință, iar aceasta nu a mai putut continua, din lipsă de cvorum, fapt comunicat celor rămași de secretarul municipiului, Ana Bratu. Asta i-a nemulțumit profund pe cei de la PSD, care au trecut la atacuri la adresa secretarului, dar până la urmă și-au dat seama și social-democrații că ședința nu putea continua. „Au fugit din fața cetățenilor”, a tunat liderul grupului PSD, Florin Bogdea. În aceste condiții, primarul Felix Borcean a convocat o nouă ședință, una de îndată, pentru mâine dimineață, care se anunță de pe acum una cu scântei.

R.M.

 

3 Comments

  1. Batranelul Dascalu in toata splendoarea lui de comunist care a falimentat SMA-ul din Caransebes impreuna cu prietenul lui care l-a parasit pentru Ponta. Batranelul Dascalu, care lingea pe jos in fata lui Vela, ca sa primeasca si gura lui cate o asigurare. Greu cu nervii la batranete !

  2. Joacă de copii față de ce e la Timișoara la ședințele lui Robu. Acolo PSD a depășit absolut orice limită a boicotării, într-un final vor ajunge să-și bage și să-și scoată de mame și morți live.

Adaugă comentariu