Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Începând cu data de 1 octombrie a acestui an, tariful unic de călătorie stabilit pe mijloacele de transport în comun din Reşiţa va fi de 2 lei pe călătorie.

Tariful a fost aprobat prin HCL nr.260 din 11 august 2011, prin care s-a hotărât atribuirea contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Reşiţa, către S.C. Spedition Ro-A Tir SRL, în urma unei licitaţii publice deschise. Tarifele pentru abonamente vor fi ajustate respectând raportul maxim aprobat prin Hotărârea Consiliului Local dintre călătoria pe bază de abonament şi tariful de călătorie cu bilet, care va fi de maxim 75%.

4 Comments

  1.  ce plm de oras ii resita de ati facut biletul 2 lei? ar trebui sa nu mai furati atat din bugetul orasului!

  2. Stan Paul - Octavian Reply

    la consumul pe care l au cu aceste asa-zise autobuze nu inteleg pretul de 2 lei pentru un bilet …. imbulzeala va fi tot imbulzeala in autobuze de 15 ani vechime …. nici nu mai am cuvinte ….  

  3. ilie de la strungarie Reply

     E bine ca macar la a beneficia din banii concetatenilor consilierii nostri cad de acord indiferent de culoarea lor politica. Hotie pe fata. La cat de des circula autobuzele astea, raportat la consumul lor, nu se justifica cresterea pretului pe calatorie. Mai ales, ca la cat este Resita de „mare”, la cate trasee are de acoperit firma cu pricina, nu se justifica nici pretul de 1,5 lei de pana acum. E clar falimentul firmei in cel mai tarziu 2 ani daca nu va reduce la pret. Doar daca, nu cumva, se breveteaza si transportul pe bordura. Atunci da! Trebuie sa se colecteze bani si pentru bordurile „videaniacee” care ne vor arata ele pe unde sa calcam pietonal si politic. Va dorim cala(to)rie placuta!

Adaugă comentariu