Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Din 1 martie, fanii fotbalului pe teren redus se întâlnesc la baza sportivă „Munti Sport“.

14 echipe vor continua întrecerea în Campionatul Județean de Minifotbal Caraș-Severin. Prima etapă a returului este programată duminică, 1 martie, cu începere de la ora 10, la baza sportivă „Munti Sport“ din Parcul Copilului din Reșița (Micro IV). Din cele 15 echipe înscrise în competiție s-a retras Dream Team, iar organizatorii au tras din nou la sorți programul, pentru a avea etape complete, altfel în fiecare rundă urmau să stea câte două echipe.

Returul începe cu eternul derby al minifotbalului cărășean, între echipele care s-au duelat în ultimii ani pentru supremație și pentru reprezentarea județului Caraș-Severin la fazele superioare ale Campionatului Național sau în Cupa României. Derby-ul mult-așteptat dintre liderul la zi și totodată campioana en-titre, Roxamy Reșița, și vicecampioana Camera de Comerț va avea loc duminică, 1 martie, de la ora 10.50. Cele două formații sunt despărțite de un singur punct în clasament, Roxamy fiind pe primul loc, cu 34 de puncte, iar Camera de Comerț pe locul al doilea, cu 33 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului al treilea, FC Lescovița. Vine tare din urmă și o echipă aflată la prima participare în Campionatul Județean de Minifotbal, Trans Protector, momentan pe locul al IV-lea, cu 31 de puncte. Câteva etape din tur, Trans Protector s-a aflat chiar și în fruntea ierarhiei.

Iată programul complet al primei etape: Somalia – AS Nera Reșița (ora 10.00), Roxamy – Camera de Comerț (ora 10.50), Muncitorul Reșița – Trans Protector (ora 11.40), Drink Team – FC Lescovița (ora 12.30), Dudy – Dedeman (ora 13.20), FC Kazan – FC Fârliug (ora 14.10), Humanitas Pro Deo – Nutri Plant (ora 15.00). „Sperăm într-o competiție frumoasă, plină de fair-play, ne-a spus prof. Dorin Voina, managerul Asociației Județene de Minifotbal Caraș-Severin, organizatorul competiției. Având în vedere că vom începe cu un derby, ne dorim să avem la teren și un număr mare de spectatori pentru a asista la partide de calitate, în care evoluează fotbaliști consacrați din Caraș-Severin.“

 

Adaugă comentariu