Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cam asta făcea un puști de 16 ani din Reșița, care a speriat trecătorii din zona Intim, patru reşiţeni fiind răniţi uşor!

Ce poate fi mai „liniştitor“ decât să te plimbi seara şi să te trezeşti cu nişte bile în tine, fie ele şi de plastic? Sâmbătă seara, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată cu privire la faptul că în zona Intim, un tânăr ar fi tras cu un pistol cu bile asupra trecătorilor. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că pe fondul unui conflict spontan (adică oamenii l-ar fi certat să nu mai tragă într-un câine), un tânăr de 16 ani din Reșița a folosit un pistol replică de tip airsoft, cu bile din plastic, nesupus autorizării, rănind ușor 4 persoane. Din fericire, persoanele vătămate nu au necesitat îngrijiri medicale şi nici nu au depus plângere penală. În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

L.A.

3 Comments

  1. celalalt cetatean Reply

    Au prins copilul, pistolul si bilele,adica complicii ,au fost retinuti in arestul politiei ,iar parintii nu vor fi amendati ba chiar felicitati de catre seful politiei ca politia a facut rost de ceva activitate care sa le mai justifice cheltuielile salariale si cele cu benzina! :)))))))

  2. F....c the N.W.O. Reply

    Azi un pistol cu bile,maine un P.M. ,aruncator de grenade,mine antipersonal,ce mai asta face internetul ,transforma copii intr-o generatie de talibani ,cu parinti idioti care fac cadouri copiilor telefoane de 1500 euro ,iar cultul uri fata de semeni ia o amploare , zi dupa zi,an dupa an , de nestavilit! Rusine parinti imaturi !

Adaugă comentariu