Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic“ al Județului Caraș-Severin l-au informat pe administratorul Sălii Polivalente din municipiul de pe Bârzava că acest obiectiv va fi închis până când vor fi rezolvate toate aspectele legate de normele de securitate.

Practic, după meciul de futsal ce a avut loc luni seara, între Muncitorul și Galactic Focșani, toată activitatea la Sala Polivalentă va fi suspendată, iar de marți nimeni nu va mai avea acces, nici măcar pentru antrenamente. Sunt afectate echipele de handbal HC Adrian Petrea și Universitatea, echipa de futsal Muncitorul Reșița.

Totodată, asociațiile județene de fotbal și șah, care au spații amenajate în holul Sălii Polivalente, se văd nevoite să își caute alte spații pentru desfășurarea activității. La final de săptămână, mai precis sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 11, echipa feminină CSU Reșița urmează să joace în campionat cu CSS Avram Iancu Arad. Rămâne de văzut în ce sală sau dacă meciul va fi amânat.

5 Comments

  1. In aceasta sala s-au jucat meciuri intertari si din cupele europene! Atunci erau indeplinite normele PSI,iar acum nu? Toate verile,cand activitatea era intrerupta,ISU de ce nu si-a impus punctul de vedere? O face acum,dupa ce zeci de tineri nevinovati au murit…Dumnezeu sa-i odihneasca.

    • Bine-nteles ca nu erau indeplinite niciun fel de norme,nu e evident lucrul acesta?A trebuit sa se intample nenorocirea ala de la Cpletiv,ca sa fie luate la puricat toate salile din Romania!!!99 % sunt praf si varza cu incendiile!Acum,suntem mai catolici decatPapa…asa suntem noi romanii,o natie ciudata si bizara!

  2. Marian Cărăvan Reply

    Se cuvine o rectificare importantă: Decizia închiderii Sălii Polivalente îi aparține administratorului Robert Buzzi, care s-a consultat pe acest subiect cu vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Adaugă comentariu