Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Un echipament care acționează pe toate stadiile de celulită este SCULPTOR. Aparatul constituie o inovație și beneficiază de tehnologii premium, transferate din domeniul medical și care lucrează atât pe plan corporal cât și facial. În ceea ce privește celulita, SCULPTOR este dotat cu funcție Hi-Fu, CrioRadiofrecvență și Masaj Transdermic. Toate aceste terapii corporale SCULPTOR le găsiţi la Salon Diva B & G din Caransebeş!

Hi-Fu acționează prin mănunchiuri de vibraţii ultrasonice care ,,bombardează” celulele grase în puncte cheie, care se sparg într-un interval de 20-30 secunde, eliberând grăsimi stocate și toxine. Procedura este nedureroasă și se poate repeta săptămânal. Timpul necesar este de 30-40 minute. Crio-Radiofrecvența este procedura shock de reducere a aspectului inestetic de ,,coajă de portocale” cu o durată de 30 minute. Caldura transmisă de radiofrecvență în interiorul țesutului adipos va topi instant grăsimea întarită din celulele grase este de 60/70/80 grade și va îmbunătăți imediat aspectul pielii, numită și terapia ,,fierului de călcat”.

Masajul transdermic este un masaj mai puternic și cu un randament mai mare decât masajul manual. Se efectuează cu ajutorul unui dispozitiv cu role, pe baza unei presiuni negative de sucțiune și pe un costum special tip ,,dres”. Nu este dureros și realizează o mobilizare a celulelor grase, un drenaj specific și o ,,așezare” armonioasă a tegumentului. „Atunci când faci totul din suflet şi te implici personal, cu atât este mai mare satisfacţia iar realizările sunt pe măsură. SCULPTOR redă frumuseţea, mie îmi place să redau fericirea celor care îmi calcă pragul. Frumuseţea înseamnă fericire“, ne-a spus Geta Stan, şefa Salonului Diva B & G din Caransebeş.

Adaugă comentariu