Caraş-Severin, Romania

Finalul meciului dintre Autocatania si Bihorul a insemnat inceputul unei incaierari

Un meci care, teoretic, n-ar fi trebuit să pună mari probleme caransebeşenilor de la Scorilo Autocatania s-a terminat prost pentru ambele echipe. Este vorba despre partida disputată sâmbătă, 21 mai, în cadrul etapei cu numărul 28 a Seriei a V-a a Ligii a III-a, în care gugulanii au întâlnit pe teren propriu pe Bihorul Beiuş, ocupanta penultimului loc al clasamentului.

Deschiderea scorului s-a produs în minutul 46, când, după o lovitură liberă de la 20 de metri, dictată după un fault asupra lui Tică, mingea respinsă de zid a ajuns la Văcărescu, iar acesta a tras de la 16 metri, balonul fiind deviat în plasă de un apărător bihorean.

Odată cu trecerea timpului, a crescut atât tensiunea în teren, cât şi presiunea exercitată de oaspeţi. Jocul a fost tot mai fragmentat, bihorenii provocându-i mai tot timpul pe băieţii lui Ion Ibric, atât fizic, cât şi verbal. Egalarea a venit în minutul 85, după un corner executat de Trip, mingea a ajuns la Prodan, care a tras din careu, Vulpescu a respins, mingea a ajuns la Morar, care, de la 22 de metri, a trimis în dreapta lui Vulpescu, mascat de jucătorii masaţi în careul caransebeşean.

Până la final, gazdele au alergat după golul victoriei, însă bihorenii s-au apărat la disperare, fragmentând jocul şi trăgând de timp. Cum nervii tuturor erau întinşi la maximum, fluierul de final al arbitrului a dat de fapt startul unei încăierări generale, care a ţinut minute bune şi pe care arbitrii şi oficialii celor două echipe au reuşit s-o potolească probabil abia la vestiare.

Scorilo-Autocatania: Vulpescu, Grigorie (Ov. Bălan), Românu, Patrona, Dumitru, Ţimbota (Coman), Şt. Bălan (Ciobanu), Feneş, Văcărescu, Porcescu, Tică (Neagu); rezerve: Socaci, Vireag, Covăsală. Antrenor, Ion Ibric.