Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sâmbătă, 1 iunie, la Reşiţa va fi organizată o nouă campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.O nouă acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice a fost pusă la cale pentru data de 1 iunie, de către municipalitatea de pe Bârzava împreună cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec. Astfel, reşiţenii care doresc să scape de aparatura veche din locuinţă, pornind de la eletrocasnicele de dimensiuni mari şi până la echipamentele informatice, pot lua acum măsurile necesare pentru a se debarasa de ele. Toate aceste deşeuri pot fi preluate direct de la domiciliul celor interesaţi, care pot anunţa telefonic faptul că doresc să renunţe la aparatura veche, până inclusiv sâmbătă, între orele 9.00 şi 15.00, la telefoanele 0737443934, 0751302119 (la RoRec) sau la 0255/210258, 0255/211692 interior 173 (la Primăria Reşiţa).

Fiecare persoană care renunţă la frigidere, combine şi vitrine frigorifice vor primi pe loc patru cupoane valorice a câte 10 lei. În schimbul aparatelor de tipul maşinilor de spălat rufe sau vase şi a aparatelor de aer condiţionat, vor fi acordate câte două cupoane de 10 lei. Aparatura predată trebuie să fie însă completă, iar cupoanele pot fi folosite în magazinele care acceptă bonuri de masă.

Antoniu Mocanu

1 Comment

  1. Cerinta ca echipamentul sa fie complet este aberanta. Greu sa gasesti printre vechituri -capsula frigorifica, motorul electric sau coolerul PC la locul lor.

Adaugă comentariu