Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Meniuri deosebite, oameni primitori, deserturi aparte, surprize şi zâmbete: asta vă aşteaptă într-un loc care chiar farmecă pe oricine îi calcă pragul: Restaurantul UNICORN FARMEC, aflat în centrul Aninei. Un loc aparte, în care te poți bucura de arămiul unei zile de toamnă!

E toamnă! Iar toamna ne putem sculpta în suflet cele mai frumoase amintiri. În Caraş-Severin există şi un loc aparte în care amintirile parcă se scriu singure: Restaurantul UNICORN FARMEC, aflat chiar în centrul Aninei. Toţi cei care i-au călcat pragul au fost încântaţi şi se vor reîntoarce. Mâncarea deosebită, gătită cu suflet, băuturile diverse ce satisfac orice gust, zâmbetele angajaţilor sunt cele mai importante lucruri care vă aşteaptă acolo. Iar acum, când împrejurimile Aninei oferă peisaje de vis, locaţia este una aparte.

„Cu această cafenea-restaurant ne-am împlinit un vis. Întotdeauna ne-a plăcut să creăm contextul în care oamenii din diferite culturi și de diferite naționalități se așează împreună la masă și povestesc despre experiențele și lumea lor. Ne-ar plăcea să fie locul unde oamenii se întâlnesc fără prejudecăți și să fie deschiși pentru a se asculta unii pe alții. Dorința noastră a fost să creăm locuri de muncă, să încurajăm și să dăm naștere unui spațiu în care tradiția și modernitatea să se armonizeaze una lângă cealaltă și care poate deveni a doua casă pentru toți oaspeții noștri. Fiecare lucru de aici a fost ales cu grijă și dragoste“, ne-a spus patroana restaurantului, Liane Klemm.

Un loc aparte şi arămiul unei zile de toamnă sunt suficiente pentru ca tu să te bucuri câteva clipe la UNICORN FARMEC!

FOTO: Mariana Schinteie

Adaugă comentariu