Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cărăşenii au decis să petreacă Paştele în locaţii cu specific religios sau în ţări europene.În funcţie de bugetul fiecărui turist, există cărăşeni care aleg să îşi petreacă vacanţe de până la patru ori pe an

„Există persoane în vârstă care au ales, pentru perioada de Paşte, să petreacă un sejur la destinaţii cu mare încărcătură religioase, cum ar fi Israel. Sunt programe speciale pentru sărbători, pachete de extrasezon, programe pentru seniori (care cuprind Israel, Italia sau Spania). Mai rar, există solicitări pentru shopping în Viena sau Budapesta. Mai avem şi programe sociale care reprezintă reduceri importante de preţ – până în 400 de euro, ce includ servicii în plus, pe lângă cele patru stele ale cazării şi toate mesele incluse. Mai sunt cărăşeni care doresc să ajungă la familia stabilită în alte ţări pentru a petrece împreună sărbătorile. Croazierele au oferte foarte bune în această perioadă, pentru că există transfer inclus chiar din Timişoara la jumătatea preţului din sezon“, a precizat Ioan Dimcea, directorul unei agenţii turistice reşiţene.

Faţă de anii trecuţi nu s-au înregistrat modificări semnificative privind numărul turiştilor cărăşeni care au decis să-şi petreacă vacanţa de Paşte peste hotare.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu