Caraş-Severin, Romania

Prețurile apartamentelor din Timișoara au crescut, în medie, în ultimele 36 de luni cu peste 20%, Timișoara consolidându-și poziția de al treilea cel mai scump oraș al țării.

Totuși, cel mai nou ansamblu rezidențial din oraș practică în continuare prețuri de  lansare, oferind celor interesați șansa de a achiziționa un apartament modern, bine poziționat la un preț extrem de atractiv, sub 1.300 de euro/mp. Toate categoriile de apartamente se încadrează în normele de aplicare a cotei reduse de TVA 5%. Aceasta este de altfel valoarea prețului mediu la nivelul Timișoarei. Apartamentele XCity Towers devin cu atât mai atractive în condițiile în care vorbim de un ansamblu de apartamente noi cu un amplasament atrăgător și un standard înalt de calitate a locuirii.

De altfel, 65% din cele 135 de apartamente disponibile în Tower One au fost deja rezervate.

Disponibilitățile la zi pot fi verificate pe site-ul www.xcitytowers.ro sau contactând echipa de consultanți la numerele de telefon 0799.107.333 sau 0738.099.997 sau prin email la contact@xcitytowers.ro.

Un ansamblu rezidențial unic în Timișoara

XCity Towers este construit la intersecția dintre cartierele Bucovinei și Torontalului, într-una din cele mai dinamice zone ale orașului, aflată într-o dezvoltare accelerată și în plin proces de modernizare. Clădirile moderne care se construiesc aici vor fi deservite de parcuri și zone verzi și numeroase servicii la standarde internaționale. Locuitorii se vor bucura de mult spațiu, de liniște și intimitate

Prima clădire, Tower 1, totalizează 135 de apartamente, 114 parcări exterioare și 50 de parcări acoperite, dar și o suprafață de 542 mp destinată spațiilor comerciale și de birouri. Mixul de apartamente este ideal – 30 de apartamente tip studio, 75 de apartamente cu două camere, 30 de apartamente cu 3 camere și 4 spații comerciale. În total, 9 tipologii de apartamente răspund diferitelor criterii ale cumpărătorilor.

Noutățile nu se opresc aici – conceptul de locuire propus de XCity Towers se bazează pe inovație adusă în beneficiul viitorilor locatari. Sunt îmbinate elemente arhitecturale moderne, echipare cu tehnologie smart, dotări și funcțiuni ale zonei care să aducă valoarea adăugată rezidenților și care să crească sentimentul de intimitate, confort și siguranță. Apartamentele sunt despărțite de ziduri duble, balcoanele sunt de tip logie, iar apartamentele vor fi echipate cu tehnologie smart, ceea ce va permite controlul interfonului și al parametrilor ambientali direct de pe telefonul mobil sau tabletă.

Pentru detalii suplimentare, echipa XCity Towers poate fi contactată la numerele de telefon 0799.107.333 și 0738.099.997, prin email la contact@xcitytowers.ro sau direct pe site-ul www.xcitytowers.ro.

GALERIE FOTO: XCity Towers interior

Dezvoltator dublu premiat

XCity Towers este un concept dezvoltat de Wallberg, un dezvoltator recunoscut la nivel național, fiind recent nominalizat pentru Dezvoltatorul Rezidențial al anului 2018 în cadrul prestigioasei gale CIJ Awards 2018, respectiv Proiectul de Lux al Anului 2018 pentru proiectul premium Arad Plaza, situat în centrul Aradului și finalizat în 2018. De asemenea, Wallberg a fost desemnat câștigatorul a două premii prestigioase în cadrul celei mai importante gale destinate segmentului rezidențial din România. Astfel, Arad Plaza, un proiect deosebit dezvoltat de Wallberg în Arad, a fost desemnat Proiectul rezidențial din gama High End al anului 2018 în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare, organizată de Imobiliare.ro și ajunsă la cea de-a patra ediție. De asemea, Wallberg a primit și un premiu special din partea organizatorilor pentru investiție continuă în piețele locale, fiind singurul dezvoltator imobiliar din țară cu proiecte active în trei orașe mari – Arad Plaza în Arad, Sunnyville în Brașov și XCity Towers în Timișoara.

Wallberg are o experiență de 15 ani pe piața imobiliară, cu proiecte în Arad, Brașov, Cluj și Timișoara și peste 1000 de apartamente finalizate.