Caraş-Severin, Romania

MARGA – Recent, primăria comunei a depus un studiu de fezabilitate în vederea construrii din temelii a unui nou dispensar medical. De la primarul Nicolae Beg am aflat că viitorul dispensar va cuprinde şi un cabinet stomatologic. Această investiţie este necesară deoarece actualul dispensar funcţionează într-un spaţiu inadecvat şi face faţă cu dificultate solicitărilor populaţiei.

Din declaraţia primarului reţinem că Marga, comuna pe care o conduce, se confruntă cu dificultatea de a atrage fonduri europene din cauza numărului redus de locuitori. După cum mai scris, comunele cu peste 2.000 de locuitori pot beneficia mai uşor de bani europeni. Ori, cum Marga nu îndeplineşte acest criteriu, primăria s-a adresat Guvernului. Şi se pare că Executivul şi-a dat acordul pentru a finanţa viitorul dispensar.

„De la Guvern, ni s-a comunicat că suntem pe lista de aşteptare în vederea finanţării. Construirea dispensarului se ridică la valoarea de aproximativ 650.000 de lei, conform studiului pe care l-am înaintat Guvernului”, ne-a mai spus primarul Nicolae Beg. Acest obiectiv vine în continuarea altor investiţii derulate în comună cu bani de la Guvern, respectiv de la Compania Naţională de Investiţii.

 

1 Comment

  1. pe lista de asteptare sa fie pus ministrul si toti politrucii care si au bagat nasul….acolo unde nu le fierbea oala !
    adica omul bolnav sa astepet ? deci daca intr-o comuna sunt mai puti de 2000 de suflete iaia sa fie tratai cu cele doua saruri : Ar-șo și Copăr-șo !
    politicientii si guvernantii sa faca operatii si tratamente la Viena ???
    si noi sai dam inainte cu S-exiFarma !!
    mare rusine !

Adaugă comentariu