Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Atunci când pui suflet în ceea ce faci, lucrurile nu au cum să nu iasă bine. Ziua Porţilor Deschise, organizată la finele săptămânii trecute de Salonul Diva B&G din Caransebeş a fost un real succes. În jur de o sută de doamne au aflat şi testat proceduri care au menirea de a reda încrederea oricărei femei.

„Ne-au călcat pragul foarte multe doamne si domnișoare din întreg judeţul. Am realizat, împreună cu fiica mea, şi cu doamna care ne ajută, peste 80 de proceduri, clientele fiind foarte mulțumite şi entuziasmate- Ţin să le mulţumesc din suflet pentru participare şi le aştept cu drag mereu să ne bucurăm împreună de tot ce înseamnă frumos şi sănătos. Şi îmi permit să le fac o sugestie: să aloce măcar o dată pe lună două ore trupului lor. Orice minut investit în tine înseamnă încredere!“, ne-a spus şefa salonului Diva B&G, Geta Românu.

geta2

„Merg de fiecare dată cu încredere la Geta şi plec foare mulţumită“, ne-a spus una dintre clientele salonului. „La început am fost suspicioasă, dar cu o aşa profesionistă cum este Geta şi cu aşa aparatură nu ai cum să nu îţi doreşti să revii mereu, mereu, mereu“, ne-a spus o altă clientă a salonului. „De la Geta am învăţat că trebuie măcar o jumătate de oră pe săptămână să îmi aloc mie. Şi asa fac. Vin măcar la un drenaj limfatic dacă nu am bani pentru altceva, dar vin. Şi mă simt bine“, ne-a spus zâmbind o altă clientă. „După ce am născut, am arătat tare rău. Aici, la Diva, mi-am remodelat corpul şi mă simt frumoasă. Aveţi încredere“, ne-a declarat o altă doamnă, prezentă la evenimentul salonului.

Aşadar: simte-te bine şi învaţă să fii frumoasă! Salonul Diva B&G te aşteaptă! Mai multe relaţii la tel. 0724850733.

Adaugă comentariu