Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea de pe Bârzava a dat startul montării celor 176 de semafoare noi promise recent.

Lucrările de montare a noilor semafoare în municipiul Reşiţa continuă şi în această săptămână. Începând de joi, 14 noiembrie, angajaţii Serviciului pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, de Iluminat Public şi Deszăpezire au dat startul înlocuirii semafoarelor. S-a început cu cel din zona Centrului de Transfuzie Sanguină (triple pentru autovehicule, de prim-vehicul şi duble treceri de pietoni) şi vor mai fi montate suplimentar semafoare de prim-vehicul. Au fost schimbate deja şi semafoarele de la Victoria, din cartierul Lunca Bârzavei şi din zona Triaj.

În zona Victoria au fost înlocuite toate corpurile de semafor (semafoare triple pentru autovehicule, duble treceri de pietoni şi de prim-vehicul) şi au fost instalate suplimentar semafoare numărător-contoare de timp pentru autovehicule şi pietoni, iar în Triaj au fost montate semafoare triple pentru autovehicule şi duble treceri de pietoni. „Înlocuirea semafoarelor din municipiul Reşiţa depinde de programul de lucrări şi de condiţiile meteorologice”, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Finanţarea achiziţiei a fost aprobată de aleşii reşiţenilor, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 100.000 de lei. Ceea ce înseamnă un preţ mediu de achiziţie de 568,18 lei pe semafor.

2 Comments

  1. ca tot a venit vorba de semafoare.. nu se poate reduce intensitatea luminii la contoare , sunt prea puternice , iar noaptea e deranjant la ochi, plus ca abea vezi sa citesti de la distanta cat afiseaza defapt contorul

    • Sunt noi… asteapta sa se puna praful pe ele, se va reduce intensitatea luminii considerabil!!

Adaugă comentariu