Caraş-Severin, Romania

HUNEDOARA – Suporterii mai multor echipe de fotbal l-au omagiat pe regretatul Michael Klein, printr-o competiţie care a avut loc la Hunedoara. În întrecerea desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute au fost angrenate echipe formate din suporteri ai echipelor Corvinul Hunedoara (cu două echipe), Retezatul Haţeg, UTA, Poli Timişoara şi CSM Reşiţa (Guardia Rosso-Nera).

S-a jucat în sistem turneu, fiecare cu fiecare, o partidă având durata de două reprize a câte 15 minute. Fanii formaţiei din Valea Domanului s-au clasat pe locul 4, cu un total de 6 puncte, după următoarele rezultate: 1-2 cu Corvinul; 2-4 cu Poli; 1-3 cu Haţeg; 3-2 cu Corbii Albaştri-Corvinul II; 4-2 cu UTA. Competiţia a fost câştigată de Corvinul Hunedoara, urmată de Poli Timişoara şi de Retezatul Haţeg. Din echipa rosso-nerilor au făcut parte: Daniel Bându, Lucian Caplea, Marian Prundeanu, Răzvan Munteanu, Ionuţ Guşcă, Marcel Guşcă, Dan Milin, Daniel Bistrian, Cosmin Dumitru şi Valentin Pop (căpitanul echipei).

Înainte de începerea turneului s-a disputat un meci între două echipe formate din foşti coechipieri ai lui Michael Klein. Dintre cei care au evoluat îi amintim pe Văetuş, Dubinciuc, Stroia, Galan, Petcu, Gabor, Mitrică şi Gabor. La final au fost acordate cupe şi diplome, oferite de un parlamentar local.

„Noi am participat în fiecare an, în memoria celui care a fost marele fotbalist şi om de caracter Michael Klein, a precizat Marcel Guşcă, liderul Guardiei Rosso-Nera. Le mulţumim gazdelor pentru invitaţie şi promitem că vom fi prezenţi şi în 2013. Înainte de turneu am depus o coroană de flori la statuia celui omagiat, de la stadion. Drumul a fost obositor, dar am dorit să onorăm cu prezenţa, fiindcă Mişa Klein merită tot respectul. În plus, noi avem o relaţie de prietenie cu suporterii hunedoreni“.

Adaugă comentariu