Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Foștii sportivi, antrenori și conducători ai Clubului Sportiv Muncitoresc Reșița, se vor reuni miercuri, 14 noiembrie, de la ora 14:30, la restaurantul de la Camera de Comerț din Moroasa. Prof. Ioan-Iulian Stoia, fost vicepresedinte al Clubului Sportiv Muncitoresc Reșița și fratele său, prof. Traian Stoia, au invitat la o întâlnire amicală de suflet pe cei care au făcut performanță la clubul reșițean.

„Pentru prima dată am organizat o astfel de întâlnire în anul 2012. Acum suntem la a V-a ediție. Întâlnirea este pentru participanți un prilej de a se revedea, de a schimba amintiri în jurul unei mese bune și a unui pahar. Fară nici un fel de nostalgie. Reținem doar lucrurile frumoase și ne bucurăm să fim din nou împreună. Ținând cont de reușita edițiilor precedente, la întalnirea de miercuri, 14 noiembrie, vor fi prezenți campioni mondiali, europeni, naționali, un medaliat olimpic și, bine înțeles, rosso-nerii echipei de fotbal. Ne bucurăm de asemenea de prezența celor mai înalte personalități politice de la Prefectura Caraș-Severin și Primaria Reșița”, a declarat prof. Ioan Stoia.

Au fost invitați foști sportivi din mai multe ramuri sportive. Box: Francisc Vaștag, Ion Anghelescu, Cornel Buhara și Corneluș Silitră. Fotbal: Petre Panescu, Dan Ologeanu, Grigore Bora, Ion Atodiresei, Ion Florea, Lotzi Kalapaty, Feri Portic, Gheorghe Rednic, Lucian Voinescu, Toma Grozăvescu, Octavian Roșca, Nicu Fara, Tavi Foale, Dan Firițeanu. Handbal: Eva Rotko, Mihai Serafim, Ilie Vaidasigan, Cristi Pătru și Gheorghe Năsturel. Lupte: Ilie Ene, Gheorghe Rogojan, Nicolae Constantin, Gheorhe Rașovan și Dumitru Grozav. Popice: Maria Stanca, Melania Lăcătușu și Maria Zsizsik. Tenis de masă: Sandra Basarab, Elena Peia. Atletism: Gheorghe Megelea. Judo: Doru Marchiș. Canotaj: Luci Duca.

Dintre foștii conducători au fost invitați: Ilie Pătruică, Ioan Stan, Mircov Miomir, Doru Dinu Glăvan și Damian Moise. De asemenea, au fost invitate oficialități precum: Ioan Popa, Adrian Dacica, Matei Lupu și Cătălin Hogea. Încă se așteaptă să confirme prezența la acest eveniment Miodrag Belodedici, Florea Voina, Vasile Aelenei și Rică Răducanu.

Adaugă comentariu