Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În sala de sport a comunei timişene Giroc s-au desfășurat, recent, întrecerile Cupei Tamashyi la karate, grampling, MMA și kick-box.

Și-au disputat întâietatea peste 250 de sportivi, reprezentând peste 100 de cluburi din țară. Printre competitori s-au aflat și șase componenți ai C.S. Ary-A Unifight Reșița, grupare coordonată de antrenorul Daniel Lohon, sprijinit de maestrul Gheorghe Cârlea. Toți au avut evoluții foarte bune, obținând cinci locuri întâi și două locuri doi. Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat Claudiu Tivadar (-70 kg), Andrei Negrea (+80 kg), Dănuț Dobre (-30 kg, 11 ani) și Camelia Bârsan (cu două locuri întâi la -55 kg). Pe locul doi s-au clasat Răzvan Ursu (+60 kg) şi Alin Riza (55 kg). Înscrisă în concurs a fost și Ariana Lohon, dar fiindcă a răcit cu câteva zile înainte de plecarea spre Giroc a fost nevoită să rămână acasă.

„Vreau să mulțumesc, prin intermediul cotidianului Jurnal de Caraș-Severin, domnului Bogdan Onete, care ne-a asigurat banii pentru efectuarea deplasării, și domnului Ovidiu Lica, pentru că ne-a sponsorizat cu treningurile de prezentare, în valoare de circa 500 de lei“, ne-a mai precizat președintele clubului, Daniel Lohon.