Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În perioada 9-12 noiembrie 2015, în urma sesizărilor primite de la cetăţeni, Primăria Reşiţa va efectua o acţiune de verificare a parcărilor din municipiu preluate de societatea Eco-Bau Park în urma unei hotărâri judecătoreşti.

Cetăţenii reclamă faptul că nu există mijloace de informare cu privire la modalitatea de achiziţionare a tichetelor pentru parcare şi nu au avut posibilitatea să achite locul de parcare. Din această cauză, au primit avertismente de la societatea Eco-Bau Park pentru neplata locului de parcare, deşi pe panourile amenajate în parcări se menţionează doar valoarea tichetelor, nu şi modul de procurare a lor. Ca urmare, Primăria Reşiţa va notifica societatea să respecte condiţiile şi termenele din contract.

2 Comments

  1. Nu mai minţiţi, nu mai daţi vina pe judecătorie. Parcările au fost preluate pentru că primarul le-a dat. Judecătorul doar a confirmat că contractul este valabil, nicidecum nu el a dat parcările unor mafioţi. Nu uitaţi că urmează din nou alegeri pentru primărie…

Adaugă comentariu