Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea aşteaptă contribuţia cetăţenilor la elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală pe anii 2014-2020.

Atragerea de finanţări, în special nerambursabile, continuă să reprezinte o prioritate declarată a municipalităţii de pe malurile Bârzavei. „Perioada de programare a fondurilor nerambursabile 2014-2020 reprezintă una dintre principalele preocupări ale municipiului Reşiţa, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Din acest motiv, în prezent se lucrează la întocmirea Strategiei de Dezvoltare Locală a municipiului Reşiţa 2014-2020. În luna octombrie, la sediul Primăriei municipiului Reşiţa s-au desfăşurat ateliere de lucru, în cadrul campaniei de dezbatere publică a strategiei, la care au fost invitaţi să participe agenţi economici, persoane interesate, ONG-uri, instituţii publice”.

Cei interesaţi să dea o mână de ajutor, cei care vor să afle mai multe informaţii sau care doresc să-şi manifeste opinia în această direcţie pot vizita site-ul municipalităţii (www.primaria-resita.ro), unde pot completa şi un chestionar de consultare publică. De asemenea, persoanele fizice sau juridice interesate de subiect sunt alteptate să contribuie cu sugestii şi date concrete prin poşta electronică, la adresa proiecte@primariaresita.ro, sau prin fax, la numărul 0255/215 314.