Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În prima etapă a returului Diviziei A de handbal masculin, Seria B, HC Adrian Petrea se deplasează la Brașov.

Liderul Seriei B a Diviziei A de handbal masculin, HC Adrian Petrea Reșița, se pregătește pentru startul în returul actualei ediții de campionat. În prima etapă din retur, reșițenii au meci în deplasare la HC Rom-Cri Brașov. După mai multe zile în care brașovenii au propus diferite date de disputare a meciului, până la urmă acesta va avea loc marți, 17 februarie, de la ora 11.

„Suntem pe ultima sută de metri, spune antrenorul și handbalistul Adrian Petrea. Suntem nerăbdători să începem campionatul și să ducem cu toții la bun sfârșit obiectivul clubului. Am avut o perioadă bună de pregătire, cu jocuri amicale cu echipe din Liga Națională, în care ne-am comportat onorabil și am pus probleme destul de mari în timpul jocului. Sper ca la fiecare meci din returul acestui campionat să fim concentrați la maximum. Referitor la starea de sănătate a jucătorilor noștri, încet-încet își revine Grozăvescu după ce a fost puțin răcit. Acum Mișa Rohozneanu acuză dureri la degetul unui picior, dar sper ca până la ora meciului să se refacă sută la sută și să poată evolua la parametri maximi. În rest, Dospinescu este încă într-o perioadă de acumulare, el venind după o accidentare de la Știința Bacău, încă nu este refăcut, dar intră încet-încet în forma care l-a consacrat.“

HC Adrian Petrea Reșița va pleca luni după-amiază spre Brașov, pentru meciul din prima etapă a returului Diviziei A de handbal masculin. În tur, echipa reșițeană s-a impus pe teren propriu, în Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava, cu 41-27 în fața echipei din Brașov. Handbaliștii reșițeni sunt neînvinși în acest sezon, având punctaj maxim după cele 13 partide disputate în turul campionatului. HC Adrian Petrea conduce în clasament, cu 39 de puncte, cu șase mai multe decât cea de-a doua clasată, CSM Oradea.

 

Adaugă comentariu