Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Municipalitatea le-a cerut operatorilor să-şi transmită planurile de investiţii pentru a le putea corela cu cele edilitare.

„Având în vedere intenţia de a derula proiecte de modernizare urbană în municipiul Reşiţa, primăria a solicitat operatorilor de furnizare a energiei electrice, gaz, telecomunicaţii şi societăţilor TMK Reşiţa, UCMR să transmită programul de investiţii la reţelele subteran-edilitare (modernizări reţele, înlocuiri conducte/branşamente etc.) de pe raza municipiului, pentru perioada 2016-2020 şi chiar pe o perioadă mai îndelungată“, informează municipalitatea.

Comunicarea acestor date este necesară pentru a se putea realiza o corelare între programele edilitar-gospodăreşti ale administraţiei publice locale cu cele ale furnizorilor şi celorlalte societăţi. „Precizăm că, după efectuarea modernizărilor de către municipalitate, nu vor mai fi eliberate autorizaţii de construire sau permise de spargere. Prin această solicitare se doreşte prevenirea situaţiilor în care diverşi operatori au efectuat lucrări pe tronsoane modernizate ale arterelor principale de circulaţie, producând distrugeri şi disconfort locuitorilor din zonele vizate“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

3 Comments

  1. Ce s-a facut in Resita in ultimii 10 ani? S-a distrus aproape totul. Oamenii pleaca din Resita.

    Pana in 2020 o sa ne ia si Caransebesul…

  2. De ce nu scrie nimeni pe CAON ca pe coruptul nr. 1 din Resita l-a saltat DNA-ul? A… cenzura presei „libere”. Informarea „corecta” a cetateanului manipulat! Sau?

Adaugă comentariu