Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus marți, 7 mai, cu scorul de 2-0, în partida de pe teren propriu împotriva echipei CS Ocna Mureș. Cele două goluri ale echipei pregătite de Leontin Doană au fost înscrise de Marius Staicu, în repriza a doua a meciului.

În partidele de pe teren propriu din returul campionatului, rosso-nerii sunt neînvinși. După acest succes, Reșița rămâne pe primul loc cu 56 de puncte, iar Lipova este a doua cu 54 de puncte, după ce nu a reușit decât un egal la Cugir.

„Am ratat foarte multe ocazii, dar sunt muțumit de atitudinea băieților. Au dat dovadă de dăruire pe tot parcursul meciului. Atunci când ești în fața porții, nu mai depinde de nimeni, ci doar de tine dacă reușești să marchezi. La aceste faze se vede valoare individuală a fiecărui jucător. Au lipsit de pe teren la acest meci Săulescu, Toma și Breșneni. Pe ultimul l-am introdus când mai erau 20 de minute din meci, acesta acuzând ceva dureri musculare și nu am vrut să riscăm. Am văzut că rezultatul era nefavorabil, am riscat până la urmă și l-am introdus în teren. La Liga a III-a, toate meciurile sunt grele, iar echipele sunt echilibrate din punct de vedere valoric. Vom juca cu Lipova la victorie și ne dorim să aducem bucurie în sufletele suporterilor reșițeni”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Bogdan Szijj, Sergiu Bactăr, Flavius Vlădia, Hristos Vadasis, Sebastian Velcotă, Cătălin Mierlici, Milorad Banac, Daniel Vădrariu, Marius Staicu și Daniel Ene.

În etapa viitoare, reșițenii vor juca vineri, 10 mai, de la ora 18, în deplasare, cu Șoimii Lipova. Acesta este cel mai important joc din acest sezon pentru rosso-neri, iar în cazul unui succes, Reșița se va distanța la 5 puncte în fruntea clasamentului, cu două etape înainte de final.

Adaugă comentariu