Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După ce a preluat cimitirele, administraţia reşiţeană continuă efectuarea lucrărilor atât de necesare.

Reprezentanţii municipalităţii vorbeau recent despre starea deplorabilă în care au ajuns cimitirele reşiţene, explicând însă că situaţia acestora este într-o îmbunătăţire după ce au fost preluate de primărie, la sfârşitul anului trecut.

Mai mult decât atât, în această perioadă, angajaţii Serviciului Public pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, de Iluminat şi Deszăpezire, din cadrul Primăriei Reşiţa, efectuează o serie de lucrări de modernizare la cimitirele din municipiul de pe malurile Bârzavei.

„Până în prezent, la Cimitirul numărul 8 (Str. Făgăraşului) s-a finalizat drumul de acces şi împrejmuirea noii parcele pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi. Capela cimitirului a fost modernizată (branşarea grupului sanitar la reţeaua de apă şi canalizare, placarea cu gresie şi faianţă, înlocuirea tâmplăriei din lemn cu PVC, instalarea unui sistem de aer condiţionat în toate cele cinci capele ale cimitirului). În perioada următoare, vor începe lucrările de împrejmuire şi reamenajare la capelele din cimitirele 2 şi 3 din Reşiţa„, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Antoniu Mocanu

3 Comments

  1. Cine da banul, ocupa locurile bune chiar daca pentru asta este necesar sa arunce la gunoi ramasitele celui inhumat in urma cu 10? ani. Asa ca fraierimea sa stie ca fizic nici dupa moarte nu poate aspira la locurile buneee. Din fericire sufletul se ridica si aici notarii si „spuma” nu pot compensa. Pentru INSS este o baza bogata de date.

  2. Felicitări Primăriei pentru modernizarea cimitirelor din Reșița. După preluarea acestora de la Brantner se observă o îmbunătățire a situației acestora.

  3. Felicitari Primaria Resita! Felicitari d-le primar Mihai Stepanescu! Aveam nevoie de asa ceva.

Adaugă comentariu