Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În seara de 5 noiembrie, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe bulevardul Republicii din municipiul de pe Bârzava.

Flavius U., în vârstă de 18 ani, conducea un autoturism din direcţia Renk spre Victoria, nu a acordat prioritate de trecere a doi pietoni angajaţi în traversarea regulementară a străzii şi i-a lovit. Victimele, Nicolae G., de 65 de ani şi Doina G., de 53 de ani, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale unde au rămas internate fiind rănite grav.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă investigaţiile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

5 Comments

  1. Nu stiu care e situatia in acest caz, nu am de unde…DAR : in special pe Republicii metoda de traversare este : „da-i ‘nainte, Fara Macar Sa Intorci Capul!…ca doar trecerea de pietoni este acelasi lucru cu trotuarul”… Si asta am intalnit si la oameni trecuti sa zicem de 50 de ani…Ce educatie ofera acestia copiilor, nepotilor??? Treziti-va la realitate domnilor si doamnelor cu asemenea obiceiuri !

    • Dar de viteza cu care circula unii ce zici? Ai partial dreptate dar hai sa fim obiectivi.

      • da , circula unii ca tampitii….corect…DAR : daca intorci capul ca pieton si vezi un idiot gonind cu 100 km/h in oras….ar fi logic sa nu te arunci pe trecere…nu?

        • Asta asa este….si nu o data am primit prioritate pe banda 1 dar masina de pe banda 2 venea cu 100 km la ora….ei bine era de 2 ori sa fiu accidentata in felul acesta, dar , spre norocul meu, M-AM ASIGURAT! Asadar , dragi pietoni, sa ne ferim noi, pe trecerea de pietoni este esential in Romania si din experienta va spun ca aici , in Austria unde eu lucrez, ca pieton, in momentul in care m-am oprit in fata trecerii de pietoni, masina OPRESTE si acorda prioritatate! Cei ce locuiesc in tari civilizate, stiu asta, si cu parere de rau spun ca pana in Romania noastra draga se va intampla acelasi lucru ca in alte tari civilizate si cand soferul roman va avea respect pt pieton si va respecta Regulamentul….vor mai trece cel putin 200 ani! si sta cu indulgenta!!!!!!Mona

Adaugă comentariu