Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – După ce la mijlocul săptămânii trecute mai mulţi arbuşti ornamentali de pe partea dreaptă a străzii Ardealului au fost smulşi sau rupţi, duminică dimineaţă, în jurul orei 4, a venit rândul celor de pe partea stângă.

15 pomi recent plantaţi au fost smulşi, rupţi, iar unii chiar aruncaţi în mijlocul străzii unde au fost călcaţi de roţile vehiculelor care tranzitează zona. Mai mult, de această dată teribiliştii nu s-au limitat doar la arbuşti ci au distrus şi obiecte de mobilier urban dar şi câteva semne de circulaţie.

Sesizate telefonic, un echipaj al Poliţiei Caransebeş şi unul al Poliţiei Locale s-au deplasat imediat la faţa locului iar în zonă au fost găsiţi mai mulţi tineri care le-au spus, însă, poliţiştilor că nu au nimic de-a face cu acţiunile de vandalizare şi că se întorceau de la o discotecă din apropiere. Pentru că nu aveau acte de identitate asupra lor, cei şapte tineri au fost duşi la sediul Poliţiei Municipale pentru a fi legitimaţi şi pentru a se stabili dacă au vreo legătură cu distrugerile.

Lidia Almăjanu

1 Comment

  1.  UNDE E PATRULA DE NOAPTE DACA IN CENTRU NU E UNDE E ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? AR TREBUI DEMISI DIN POLITIE CEI CARE AU SECTORUL RESPECTIV

Adaugă comentariu