Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Poliţiştii reşiţeni au fost chemaţi prin 112, miercuri în jurul orei 11.15, să intervină de urgenţă la un scandal izbucnit în plină stradă, în zona Căii Caransebeşului din municipiu, unde ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în cadrul căreia s-ar fi folosit inclusiv arme de foc.

Oamenii legii care au ajuns la faţa locului au constatat că lucrurile sesizate se confirmă doar parţial, din fericire nefiind vorba despre nicio armă de foc, pentru că nu au fost găsite nici armele, nici tuburi sau alte urme ale folosirii acestora. În schimb, au fost identificate două autoturisme care aveau geamurile sparte, după cum ne spune comisarul şef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Ideea este că în continuare se fac cercetări vizavi de comiterea infracţiunii de distrugere, urmând ca persoanele implicate să fie conduse la sediul Poliţiei şi să fie administrate probele necesare. Deocamdată, în centrul anchetei se află o persoană şi, posibil, şi alţi membri de familie ai acesteia. Cert este că, aşa cum ne asigură oamenii legii, odată cu sosirea echipajului de poliţie la faţa locului, în zonă, ordinea publică a fost restabilită.

Tot după incidente, la faţa locului, oamenii erau încă în alertă. Maşinile vandalizate au fost luate, însă tot acolo am putut remarca o autoutilitară cu geamuri sparte, acoperite cu pungi şi bandă adezivă. De la cei din zonă am putut afla că protagonistul incidentului nu este la prima ispravă şi că autoutilitara s-ar număra printre ele.

1 Comment

  1. Ca in UE!Civilizatie europeana,asta e!Cu minoritatea asta agresiva care este acolo,nici nu e de mirare ce se intampla!

Adaugă comentariu