Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La Salonta s-au desfăşurat, recent, întrecerile Campionatului Naţional de Radio Orientare pentru tineret. La competiţie au participat şi doi tineri orăviţeni, legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa.

Este vorba despre fraţii Flavius şi Florin Bilan, ambii reuşind să urce pe treapta a treia a podiumului de premiere, cucerind medaliile de bronz. Flavius s-a remarcat la categoria 12 ani, iar Florin la băieţi 14 ani.

„Sunt rezultate care ne onorează, ce completează zestrea de succese ale orăviţenilor”, ne-a precizat Adrian Colicue, un veteran de care se leagă activitatea radioamatorilor din Oraviţa, susţinută, în prezent, şi de Andrei Kui (yo2lxb).

1 Comment

  1. Felicitari tinerilor, multumesc organizatorilor, membrilor radioclubului CFR-Oravita,prietenilor, sponsorilor precum si tuturor acelora care au ajutat la lansarea si afirmarea tinerilor concurenti.Tin sa precizez, ca nu sunt singurul care am ajutat si sustinut aceasta activitate.Sunt enorm de multi in spatele acestei activitati frumoasa de tineret si nu numai.Sper sa ne ajute Dzeu si pe anul care urmeaza sa putem face pentru ei mult mai multe atit organizatoric cat si financiar, sda-i sprijinim atit cat putem.Sunt copii nostrii cu care ne mandrim.O merita din plin.

Adaugă comentariu