Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În Sala Sporturilor din Salonta a fost organizată, recent, o gală internaţională de box, în cadrul manifestărilor prilejuite de „Serbările Oraşului Salonta”.

Au urcat în ring 56 de sportivi, din Oradea, Cluj-Napoca, Pecica, Reşiţa şi de la cluburi din Ungaria şi Slovacia. De la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa au fost prezenţi şase sportivi, pregătiţi de antrenorii George Radu şi Adrian Mărcuţ. Şi toţi au ieşit învingători la categoriile la care au boxat: Raul Bihari (52 kg, copii); Cătălin Olteanu (52 kg), Robert Stancu (54 kg), Daniel Anca (+76 kg), toţi la cadeţi; Marian Ruţă (56 kg, tineret); Andrei Dragomir (56 kg, seniori).

„Invitaţia ne-a onorat, pentru că am avut ocazia să le oferim sportivilor meciuri destul de tari, în perspectiva competiţiilor oficiale din perioada imediat următoare, ne-a declarat antrenorul George Radu. Se apropie Cupa României de box pentru cadeţi, de la Craiova sau Brăila, şi Campionatele Naţionale de seniori de la Piatra Neamţ. Totodată, în funcţie de fondurile de care dispunem, vom mai participa la turnee amicale în Serbia şi Ungaria”.

Adaugă comentariu