Caraş-Severin, Romania

ORAVIŢA – Voluntarii echipei Cycling Romania vor porni luni, 24 iunie, ora 10.00, din faţa Primăriei Oraviţa, într-un tur de investigare a Dunării pe bicicletă.

Până în data de 9 iulie, grupul de 32 de tineri voluntari români şi bulgari va parcurge aproximativ 5.000 km pentru a investiga diverse trasee de cicloturism de pe malul românesc al Dunării, între Călăraşi şi Naidăş. Aceştia vor aduna poveşti despre oameni şi gospodăriile lor, despre obiective turistice şi unităţi de cazare şi despre zonele cu peisaje deosebite de pe malul românesc al Dunării, pe care le vor prezenta apoi pe un portal naţional de cicloturism, menit să promoveze România drept destinaţie excelentă pentru cicloturism.

Bicicliştii care doresc să se alăture iniţiativei sunt rugaţi să se asigure că dispun de echipamentul necesar pentru a parcurge traseul în siguranţă. Participarea este gratuită, iar vârsta minimă este de 14 ani.

1 Comment

  1. 5000 de km in 16 zile inseamna o medie de peste 300 de km/zi astia sunt mai ceva decat la turul Frantei.Voi chiar vorbiti serios?

Adaugă comentariu