Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – ACS Progresul Ezeriș a câștigat duminică, 24 noiembrie, scor 4-2, partida din deplasare, cu CSO Anina, meci din etapa a XII-a a Ligii a IV-a, Zona Oravița.

În minutul 3 Bobină a însris în propria poartă și astfel Progresul Ezeriș a început meciul cu un avantaj minim pe tabelă. Același Bobină și-a reparat greșeala și a înscris în minutul 25, de această dată în poarta Ezerișului, restabilind egalitatea pe tabela de marcaj. În partea secundă a meciului, Kawagoe i-a adus din nou în avantaj pe cei de la Progresul, în minutul 57. Drăgoi cu o super-execuție de la 40 de metri a marcat golul al treilea al Ezerișului, iar Secula în minutul 73 a dus scorul la 4-1 în favoarea liderului. În minutul 88, Bobină s-a remarcat din nou și a redus din diferență printr-un șut de la mijlocul terenului. Anina-Ezeriș s-a încheiat 2-4, iar Progresul se menține pe primul loc, cu trei puncte peste Voința Lupac.

„A fost un meci dificil. Am făcut o primă repriză slabă, dar am reușit să ne impunem în partea a doua a meciului, când gazdele au căzut din punct de vedere fizic. A fost un meci mai greu decât mă așteptam să fie”, a declarat Marian Meșinschi, directorul sportiv de la Progresul Ezeriș.

CSO Anina: Dan Popescu, Marius Dogariu, Claudiu Krospim, Nicolae Budai, Alin Militaru, Alin Bobină, Marius Curcudel, Horea Marișescu, Mihai Crăciun, Bogdan Românu, Alexandru Vintu. Rezerve: Rafael Lupu, Bogdan Ibănișteanu, Angelo Pruteanu și Cristian Alexandru.

Progresul Ezeriș: Cristian Birăescu, Ion Adamescu, Mario Albu, Alexandru Chelu, Dănuț Drăgoi, Cosmin Epure, Takenori Kawagoe, Gusti Koschling, Patrick Măduță, Alexandru Rusnac și Simion Ilie. Rezerve: Ciprian Badea, Pătru Corneanu, Păunel Secula, Alexandru Leonte și Alexandru Cocoșilă.

În etapa următoare, echipa lui Adrian Enășescu va întâlni acasă Metalul Bocșa, iar CSO Anina va avea meci la Moldova Nouă.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu