Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Angajatorii francezi asigură salarii de 25.000-35.000 de euro specialiştilor cu experienţă. Zilele acestea, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează o selecţie pentru cei interesaţi să lucreze în străinătate, acţiunea fiind pe ultima sută de metri.

Angajatorii francezi caută la noi zece dezvoltatori WEB PHP şi zece dezvoltatori Java. Solicitanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 28-35 de ani, cunoştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de patru-cinci ani. Iar salariul oferit este de 25.000-35.000 euro brut pe an, timpul de lucru fiind de 39 de ore pe săptămână.

Angajatorii francezi promit contracte de muncă pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de două luni, care poate fi prelungită cu încă două luni. Selecţia se derulează, însă, în baza unui acord bilateral privind schimbul de stagiari, semnat în 2003, la Paris, şi ratificat în 2004. Documentul, care se referă însă la persoane fără experienţă profesională, cuprinde o serie de limitări vizând durata contractului de muncă, precum şi posibilitatea de şedere sau angajare ulterioară pe teritoriul Franţei.

Cei interesaţi îşi pot trimite CV-urile în format Europass, în limba franceză, până cel târziu în 15 februarie, la adresa de email dmm@anofm.ro Norocoşii admişi vor fi invitaţi să susţină un interviu cu partea franceză.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu