Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Luna august este dedicată examenelor atât pentru elevi cât şi pentru profesori.Aproximativ 700 de cadre didactice cărăşene s-au înscris pentru a susţine examenul de titularizare din acest an. Profesorii „se vor lupta“ pentru 82 de posturi titularizabile, dintre care 63 sunt disponibile în mediul urban şi 19 în cel rural. Cele mai multe locuri disponibile sunt pentru educatori şi învăţători.

În judeţul Caraş-Severin mai sunt disponibile aproximativ 900 de posturi şi fracţiuni de posturi. Cele mai căutate sunt disciplinele educaţie fizică şi sport, biologie şi limba şi literatura română. Conform metodologiei de desfăşurare a examenului de titularizare, în 2 august va avea loc proba scrisă, iar în 7 august se vor publica rezultatele parţiale.

Începând cu această zi şi până în 8 august inclusiv, vor putea fi depuse contestaţiile iar rezultatele finale vor fi afişate la centrele de concurs şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin în data de 10 august. Repartizarea în şedinţă publică a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7, pe posturile titularizabile se va desfăşura în 13 august, iar a celor care au luat nota 5 şi care concurează pe un post pe o perioadă determinată, în 16 august.

Lavinia Predescu

Adaugă comentariu